Els Xiquets de Torredembarra organitzen el 28 de novembre una diada castellera contra la violència masclista

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/11/2021

La plaça de la Vila de Torredembarra serà el proper diumenge 28 de novembre, a les dotze del migdia, la Diada castellera contra la violència masclista, amb el lema “No volem ser valentes, volem ser lliures.

La dia da està organitzada pels Xiquets de Torredembarra i l’altra colla que hi prendrà part seran els Minyons de l’Arboç.

Des de Xiquets de Torredembarra volem sumar-se a les reivindicacions pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. I posen com a exemple cada dia es denuncien 3 violacions a Catalunya, tot i que la xifra real seria superior donat que no totes es denuncien.

Foto: Els Xiquets de Torredembarra acabaran el novembre amb una diada a la plaça de la Vila. / XIQUETS DE TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This