La primera parella de corriol camanegre de la temporada ja ha fet niu a la platja de la Paella

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/4/2021

La platja de la Paella de Torredembarra ja té la primera parella de corriol camanegre (Charadrius alexandrinus) de la temporada que hi ha fet niu a la platja de la Paella Torredembarra. La femella ha post dos ous. Aquesta és una espècie protegida que nia a la sorra i des de l’Ajuntament es fa una crida a la necessitat de la col·laboració de la ciutadania per contribuir a la seva conservació.

Atesa la seva consideració d’espècie protegida per la Llei de Protecció dels Animals, el Codi Penal prohibeix qualsevol activitat que impedeixi o dificulti la seva reproducció. Un exemple d’activitat considerada delicte és entrar amb gos a les platges on nidifica l’espècie, que a Torredembarra són la dels Muntanyans i la de la Paella. Fins i tot arran de mar.

Foto: Una imatge dels dos ous de corriol camanegre a la platja de la Paella. / ALBERTO CABRERA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This