L’ús de l’APP TDB_Alerta permet una ràpida detenció per violència masclista a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/3/2021

Agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir a un veí del municipi de 75 anys per haver agredit la seva dona de 69 anys. Els fets van succeir la tarda del divendres 12 de març, a les 16 hores, al carrer d’Antoni Roig, quan una persona va escoltar els crits d’auxili de la dona i va donar avís directe a la Policia Local mitjançant l’APP TDB_Alerta. La utilització de l’APP va permetre una ràpida intervenció policial.

El protocol d’actuació és el següent: un cop s’activa l’alerta, ja s’envia una patrulla al lloc i al mateix moment des de la comissaria de la Policia Local es telefona a la persona sol·licitant i s’obté informació en temps real. Cal recordar que l’APP TDB Alerta requereix d’una descàrrega prèvia i donar-se d’alta com a d’usuari/a.

La rapidesa en la reacció policial va impedir que el fet anés a més, no obstant, van localitzar la víctima a l’habitatge amb un atac de pànic i amb signes d’haver estat víctima d’agressió. L’home va ser detingut i va passar a disposició judicial al Jutjat de guàrdia del Vendrell. Tenia dos antecedents pels mateixos fets i amb la mateixa víctima. Una altra patrulla es va fer càrrec de la víctima i la va traslladar al CAP per rebre l’assistència mèdica oportuna.

Foto: La Policia Local de Torredembarra va practicar aquest divendres una detenció en un cas de violència domèstica. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This