Un mosso d’esquadra fora de servei ajuda a la detenció d’un presumpte agressor masclista a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/6/2020

La Policia Local de Torredembarra ha dut a terme dues detencions en els darrers dies. Diumenge per un delicte de violència de gènere i dilluns per lesions, amenaces, danys i coaccions. La detenció per violència de gènere es va produir la matinada de diumenge. La Policia Local va rebre la trucada d’un agent dels Mossos d’Esquadra, que es trobava fora de servei, informant que una dona estava demanant socors per una possible agressió de la seva parella.

Dues patrulles es van desplaçar al lloc dels fets i quan van arribar van veure dos homes enfrontats cara a cara, sent identificats com el presumpte autor de les agressions a la dona i l’agent de Mossos d’Esquadra, que el retenia. La víctima va explicar que la seva parella havia arribat a casa begut i l’havia escridassat fins a agredir-la. L’home, veí de Torredembarra, va ser detingut per un delicte de violència de gènere i va passar a disposició judicial. En tot moment, es va mostrar agressiu i va insultar els agents de policia.

Agressió a una companya de pis

La matinada de dilluns, arrel d’un denúncia presentada per lesions, els agents de la Policia Local van procedir a la detenció d’una dona com a presumpta autora d’un delicte de lesions, amenaces, danys i coaccions. Els fets varen succeir al voltant de tres quarts d’una de la matinada, quan es va personar una dona a denunciar la seva companya de pis perquè l’havia agredit, li havia trencat diversos objectes personals i del domicili i a més no li deixava accedir a l’habitatge.

Els agents van acompanyar la dona al domicili i van observar que la companya de pis es trobava a l’interior, però no accedia a obrir la porta. Després de diversos intents de comunicació per part dels agents, amb autorització de la inquilina de l’habitatge i víctima dels fets, van obrir la porta amb l’ajuda d’un serraller. Un cop els agents van poder accedir a l’interior del habitatge, la presumpta agressora es va tancar al bany, no accedint a obrir la porta als agents, fins i tot insultant-los i amenaçant-los. Després de vint minuts de diàleg, van poder procedir a la seva detenció pels delictes de lesions, amenaces, danys i coaccions. La detinguda va passar a disposició judicial.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This