ÚLTIMA HORA: Operació policial contra el tràfic de drogues a Altafulla

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/12/2023

Agents de la Guàrdia Civil estan duent a terme diferents escorcolls, des de primera hora d’aquest matí, en diversos habitatges d’Altafulla. Segons ha avançat Altafulla Ràdio, aquest dimecres s’ha iniciat un operatiu policial per part del cos espanyol que ha dut al municipi del Baix Gaià un desplegament ampli de la Guàrdia Civil. Es tractaria d’agents de la unitat de seguretat ciutadana del cos militar, la USECIC, provinents de Tarragona, com han confirmat en la mateixa emissora municipal des de la comandància de Tarragona.

Un d’aquests pisos s’ubicaria a l’avinguda Marquès de Tamarit número 16B, just damunt de la comissaria de la Policia Local d’Altafulla, tot i que també s’escorcollen un bloc del carrer Boga i de d’altres punts de la vila. Tot i que el gruix de l’operació se situa a Altafulla com a únic punt de Tarragona, l’operatiu s’estendria més enllà de la demarcació tarragonina i està en marxa en altres punts de la geografia catalana que no han transcendit encara.

FOTO: Imatge d’arxiu de la Guàrdia Civil. / Arxiu

Hemeroteca

Tweets recents

Share This