El Pleamar Vintage Market torna a Altafulla el 16 i 17 d’abril

REDACCIÓ – Altafulla, 14/4/2022

L’organització del Pleamar Vintage Market d’Altafulla ja ho té tot a punt per afrontar una nova edició que s’espera que sigui com les anteriors a la pandèmia, amb el format tradicional i la convivència a parts iguals del mercat amb les propostes musicals.  Així, una setantena de parades d’article de segona mà i Vintage, activitats programades, zona infantil, espai de restauració i barres de beguda es concentraran al Parc de Voramar transformant-lo en un entorn idíl·lic a primera línia de mar on la cultura i l’oci aniran de bracets.

Unes propostes que es consoliden en la plaça Consolat de Mar, després de l’experiència de l’any passat que va tenir bona acollida. Aquest espai viurà una constant d’actuacions durant les dues jornades del certamen, el 16 i el 17 d’abril, segon cap de setmana de les vacances de Setmana Santa.

Una música que gairebé no deixarà de sonar mentre duri el festival i que presenta un cartell “potent i il·lusionant”, segons ha explicat el codirector artístic del Pleamar Vintage Market, Nico Leo, amb “plats forts” com Miqui Puig, dissabte al migdia.

El gran plat fort d’aquesta edició, però, és l’actuació de Los Mambo Jambo, el mateix dissabte a la tarda, amb la presència de l’experimentat músic Dani Nel·lo. Aquest és l’únic concert per al que caldrà adquirir una entrada, al preu de 5 euros, per poder regular l’aforament i que no hi hagi grans concentracions de persones a l’espai. Leo assegura que la proposta dels Mambo Jambo és “espectacular”.

El cartell del Pleamar s’inicia el matí de dissabte amb Gemita Dinamita i es completa amb propostes ja conegudes pels habituals del certamen com Vinilo Travieso, de Torredembarra o David Monoman, dissabte a la tarda. A més d’una sessió de Remember Music Club Altafulla, ja al vespre de dissabte, a partir de les 21h.

La segona jornada, en l’àmbit musical, s’aposta novament per una actuació atractiva per als més petits de la casa i un públic familiar amb Laundry El Rumbero. L’hora del vermut serà pel punxa-discos d’Altafulla Juan Cruz i les primeres hores de la tarda estaran amenitzades per una selecció musical del Pleamar a més de l’actuació d’Àlex Oró.

La traca final es reserva per a Los Bengala, una aposta “més agressiva”, amb protagonisme per la guitarra. Des de l’organització, Nico Leo confia que aquesta sigui l’edició de la represa després que el 2020 es pogués celebrar el certamen de manera satisfactòria però encara força encotillada.

En la mateixa línia, el coalcalde d’Altafulla i responsable de Turisme, Jordi Molinera, ha augurat una bona Setmana Santa per als sectors turístics que preveuen una ocupació similar a la d’anteriors a la pandèmia. Es calcula que pel Pleamar Vintage Market hi passaran més de 6.000 persones al llarg de les dues jornades.

Foto: Una setantena de parades d’article de segona mà i Vintage s’aplegaran al Pleamar Market. ,/ AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This