Alternativa Altafulla ofereix a la seva militància formació en feminisme, patriarcat i violències masclistes

REDACCIÓ – Altafulla, 1/4/2022

Alternativa Altafulla vol fer una immersió lleugera però completa en el moviment feminista i en l’estructura social del patriarcat i ho fa amb una formació que està dirigida a membres i simpatitzants del grup polític. L’objectiu és donar a conèixer elements bàsics de la història del feminisme i la teoria política feminista a través del coneixement de la desigualtat existent entre homes i dones i de les claus del moviment feminista.

La formació consistirà en unes càpsules formatives breus, de 20 minuts cadascuna, que es repartiran en 3 jornades d’una hora.

La regidora Marisa Méndez Vigo i la doctora. Maria Jesús Ortega seran les responsables de dur a terme aquest curs, que va tenir la seva primera sessió aquest dissabte, 2 d’abril, i es completarà els dies 30 d’abril i el 21 de maig al local municipal de l’Era de l’Esteve, a partir de les 11:30 hores.

Foto: Una imatge de la primera sessió del curs. / ALTERNATIVA ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This