Es recullen més de 350 quilos de deixalles a la platja del Gorg de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 10/5/2021

Gairebé cinquanta pels voluntaris, voluntàries i membres de la AVPC-Protecció Civil de Creixell van participar durant tot el matí del dissabte passat, 8 de maig, en la jornada de recollida de residus i plantes invasores a la platja del Gorg de Creixell. Va estar organitzada per les regidories de Turisme i Medi ambient de l’Ajuntament de Creixell. Diversos regidors i regidores de l’equip de govern municipal també hi van participar.

Es van recollir més de 350 quilos de deixalles: set sacs grans plens de plantes invasores, majoritàriament de carpobrotus (ungle de gat), a més de  dos sacs  de rebuig, un sac de vidre,  un sac de paper-cartró, un de plàstic i envasos i un d’orgànica, a banda d’algunes restes de runa.

Aquesta activitat s’emmarcava dins de la jornada europea Let’s Clean Up Europe, que va reunir veïns i veïnes de Creixell i estiuejants de totes les edats.

Foto: Una imatge de la jornada que es va desenvolupat dissabte a Creixell. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This