Roda de Berà impulsa la reactivació del comerç local amb la campanya ‘REactiva’t’

REDACCIÓ – Roda de Berà, 5/6/2020

Amb el nom de REactiva’t, l’Ajuntament de Roda de Berà vol impulsar el comerç local amb una campanya inclosa dins el Pla de reactivació econòmica del municipi, dotat amb 523.000 euros, amb l’objectiu de pal·liar al més aviat possible les conseqüències econòmiques i socials de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta campanya comprèn diverses accions. Entre elles, es realitzarà un pla de dinamització en el qual s’estudiarà com enfortir i impulsar el comerç local definint les mesures estratègiques, els programes i les accions a implementar per pal·liar les conseqüències de la crisi econòmica provocada per la crisi sanitària de la COVID-19.

Una altra mesura serà la creació d’una plataforma de venda online per a què els comerciants locals puguin donar-se d’alta i els serveixi com a catàleg virtual i com a plataforma de venda en línia.

Es crearan campanyes de comunicació per promocionar el petit comerç, amb sortejos a les xarxes socials, en el primer dels quals ja s’hi està treballant i es posarà en marxa d’aquí pocs dies a Instagram amb vals de compra reemborsats per l’Ajuntament, per gastar als comerços que s’hi vulguin adherir.

A més a més, l’Ajuntament ha ofert a tots els negocis i establiments comercials de Roda la possibilitat de fer publicitat sense cap cost a Roda de Berà Ràdio per promocionar el seu comerç, i enguany podran incloure la seva publicitat sense cost al llibret de la Festa Major.

Finalment, es duran a terme actuacions d’assessorament i orientació empresarial, de creació i desenvolupament d’empreses, i programes de formació d’interès per a empresaris, entre d’altres.

Implicació dels comerciants i restauradors

Per aquest motiu la regidora Rosana Dorantes ha fet una crida a treballar units. Perquè puguin assabentar-se de totes les campanyes i de les accions que des de la regidoria es vagin posant en marxa, i poder adherir-se a totes elles, ha creat el correu electrònic reactivat@rodadebera.cat

Els comerços, negocis i establiments de restauració que vulguin estar al dia de totes les novetats, notícies, concursos o sortejos, han d’enviar un correu electrònic a aquesta adreça de correu electrònic.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This