La segona obra del grup de teatre d’Altafulla Treateràpia ja té lloc i hora d’estrena. Finalment, Crema Cremada es podrà veure per primer cop al Centre Cultural del Catllar el 21 i 22 de març. Abans, el 18 de març el grup oferirà una preestrena a porta tancada per a mitjans de comunicació, actors, i crítics teatrals. Escrita i dirigida per Joan Maria Vidal, Crema cremada i es tracta d’una comèdia familiar amb un clar missatge de rerefons que vol fer reflexionar l’espectador sobre la societat en què vivim”, en paraules del mateix autor i arriba després de l’èxit de la seva òpera prima, Pla de xoc, on Vidal també va ser autor, director i actor.

Les entrades per gaudir de la nova comèdia ja estan a la venda, i es poden adquirir a través de l’enllaç entrapol.is a un preu de 7 euros. El cost a taquilla serà de 7,5 euros. Treateràpia ha confirmat representacions a Creixell, Reus, Montblanc, i Andorra.

Share This