El Bar Sport

GUILLEM BARGALLÓ

Una de les millors cosesque ens regala el setembre és poder tornar al Bar Sport sense haver de fer cua. Les cares del Nin, la Marta, el Noni i companyia revelen el cansament de qui no ha parat de servir esmorzars, dinars i sopar sense treva durant setmanes.

No cal explicar a cap torrenc què és el Bar Sport, un dels temples gastronòmics de la Torre. El Nin i el Gerard van crear el bar, amb una marca pròpia, pencant de valent i amb la mà trencada dels pares del primer i els secrets familiars de Cal Coco per fer ranxets. Qui no s’ha regalat mai les patates amb allioli, la sípia o el pop mentre els més grans juguen al costat a la botifarra?

Els darrers anys el Nin ha fet créixer encara més el nom de l’Sport. Jugant a la cuina hi ha anat afegint plats i ha donat un segell propi als esmorzars, convertint els matins del cap de setmana en un festival de cassoles a Baix a Mar.

Amb el Gerard fent un pas al costat (que sempre ens acompanyi la salut), les noves generacions van traient cap al Bar Sport, entre barbes i panxes. I gràcies a llocs com aquest, gràcies a la gent que dia rere dia hi obre la persiana, Baix a Mar manté aquella manera de fer diferent, aquell humor tan especial i aquella manera de viure l’estiu tan intensa.

Per a molts, baixar al Bar Sport (o al Frederic, com diria mon pare) és ser a casa. Per això valorem tant anar-hi per primera vegada quan passa l’agost i ens tornem a retrobar amb el Nin, preparat per abraçar-te i dedicar-te el seu tan característic “amigatxo”. El millor antídot per encarar la tardor.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This